Portal de les Gavarres | La Cursa
15343
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15343,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-12.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Marxa de Muntanya De Les Gavarres 2020

30 d’Abril – Sant Martí Vell

Resultats 2019.

Enguany no hi haurà Cursa de Muntanya de les Gavarres tal i com l’havíem coneguda en anteriors edicions abans de la pandèmia. Aquest any es podrà gaudir d’un recorregut similar, amb molt corriol, però en  format marxa popular.

Amb aquest canvi de format i el fet de no fer obsequi a l’arribada, hem pogut rebaixar i molt el preu de la marxa, mantinguent la qualitat del recorregut, la bona acollida a tots els corredors, els controls i l’esmorzar final. Hem cregut convenient, que en els temps de crisi que vivim, participar a la nostra prova no suposi un sobreesforç a ningú.

El recorregut sortirà de Sant Martí Vell i primer resseguirà els camps de conreu de la plana, per tot seguit enfilar-nos fins al Santuari dels Àngels. A partir d’aquest punt anirem encadenant corriols i pujades i baixades fins la zona de Vilers. Ja altre cop al peu de la serralada ens quedarà tornar cap a Sant Martí, encadenant corriols que faran les delícies de tots els corredors.

Comentar que a la ruta més llarga hi haurà un temps de tall a dalt els Àngels i els que no el puguin superar, hauràn de retallar un bucle d’uns dos quilòmetres. Aquesta retallada no merma la qualitat del recorregut i disminueix el desnivell acumulat al no passar per una zona de forta pujada.

Aquest recorregut tindrá uns 20km.

 

En les properes setmanes anirem actualitzant tota la informació necessària d’aquest recorregut.

  • 20 Km amb un desnivell positiu de 850 m.

Recorregut similar al d’edicions passades, però amb nous quilòmetres de corriols entrellaçats que faran les delicies de tots els corredors.

  • Inscripcions online

Preu: 5€ anticipades via curses.cat

Recollida inscripcions anticipades el mateix dia de la marxa de 7:15 a 8:00h.
Les inscripcions al mateix dia de la marxa tindran un recàrrec de 2€. A partir de les 7:15h fins les 8:00h.

Sortida marxa 8:00h

Edicions anteriors

Patrocinadors

Col·laboradors