| La Marxa
15544
page,page-id-15544,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-7.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.3,vc_responsive

Marxa Popular de les Gavarres 2019 (28 d’Abril)

El proper dia 28 d’abril tindrà lloc la Marxa Popular de les Gavarres.

 

Hem canviat el nom de la Marxa perquè ara ja no serà d’un sol poble, sinó que amb l’agrupament de diferents persones y associacions de tota la zona de la llera del Ter passarà a ser una marxa de diferents pobles. La sortida de la marxa no serà sempre des del mateix punt, ja que d’aquesta forma podrem mostrar-vos més racons d’aquestes estimades Gavarres.

Aquest any cambiarem totalment de recorregut i farem la ruta dels “tres castells”, ja que passarem pel castell de Juià (actualment en rehabilitació), Sant Joan Salern i el Castell de Palagret. Aquesta ruta ens permetrà descobrir la gran història que amaguen les Gavarres.

Tindrem diferents rutes perquè tothom hi tingui cabuda. El recorregut més llarg tindrà una mica més de 12 Km, però tindrem desviaments previs perquè qui ho vulgui pugui reduir uns quilòmetres la ruta. La més curta está pensada per fer amb nens i tindrà uns 6Km i només passarà per un dels castells.

A l’arribada un bon esmorzar/botifarrada i obsequi per tothom!

  • Sant Martí Vell

El poble de Sant Martí Vell (a 15 minuts de Girona) serà el punt de sortida i arribada.

  • 14 Km (aprox.)
  • Hi haurà un desviament al Km 9 que ens portarà facilment a Sant Martí Vell si algú està cansat
  • sortida: 8:30 h

  • Inscripcions online

Preu: 6€ anticipades a runedia (8€ el mateix dia de la cursa).

Link

tortuga

Recorregut i perfil

 

enllaç del recorregut 2019 a wikiloc

Patrocinadors

Col·laboradors